1. @Nije sve u parama nesto je i u novcu
  E pa ovde nema naroljanih Engleskinja (fuj), Dankinja, Norvežanki i ostalih u čijem društvu se i napiješ, ali paziš da se na uroljaš skroz da ne bi propustio priliku. Svakako, teško objašnjivo ali tako je nekako.
   (Miodrag, 13. mart 2018 00:33)

  # Link komentara

 2. Kako zabraniti da se konzumira alkohol koji je sasvim legalan u vecini drzava. Neko ce reci ne treba ga zabraniti ali nema opijanja. A kako utvrditi onda...testiranje svih turista po plazama,restoranima... A mozda i neko trezan da se ponasa neprimereno. A droga? Nije sve tako jednostavmo
   (Hydrogen, 12. mart 2018 17:28)

  # Link komentara

 3. Nije mi jasna poenta ici na more i uroljati se od alkohola u nekim diskotekama dok to sve ima ovde i mozes ovde u Bg na primer... Neki su toliko pijani da uopste ni ne udju u vodu da se okupaju nego predju preko 1000km samo da bi se napili... Totalno nejasno, cak ni kada sam imao 20god. mi je bilo glupo jer sam to sve mogao kuci..
   (Nije sve u parama nesto je i u novcu, 12. mart 2018 16:48)

  # Link komentara

 4. bilo je dodju pijani Englezi goli u bar, vicu, ili skoce pijani u bazen postanu paraplegicari i traze odstetu od hotela.
  Ali to su ipak retki slucajevi, tako nesto se desi u godinu dana jednom ili nijednom.
  Inace niko vas ne tera da idete u centar gde su diskoteke, mozete mirno provesti odmor u svom delu Aja Nape, koja je ionako kilometrima dugacka.
  (seljadin, 12. mart 2018 16:13)

  # Link komentara