Život

Ponedeljak, 04.03.2024.

10:03

Pevačica o poenima Sajsi MC: "Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit"

Nakon što je izabrana pesma koja će Srbiju predstavljati na Evrovizijui, strasti se ne smiruju. Prvo mesto je osvojila Teya Dora sa pesmom "Ramonda", ali ova odluka se mnogima nije svidela.

Izvor: B92

Pevačica o poenima Sajsi MC:
Foto: M.P./ATAImages

Naime, pesma "Ramonda" osvojila je najviše glasova od stručnog žirija, dok je Breskvica imala najviše glasova publike. Upravo se zbog toga "podigla prašina" na društvenim mrežama, a Dragan Brajić Braja je žestoko izvređao Sajsi MC koja je Anđeli Ignjatović Breskvici, koja se predstavila pesmom "Gnezdo orlovo", dala nula poena.

Pevačica Mahrina uputila je čestitklu Teyi Dori, ali je prižila podršku i Breskvici te istakla da smatra da nije u redu što nije dobila nijedan poen od Sajsi MC.

"Moram i ovo da kažem. Breskvica nije zaslužila 0 poena. Nisu takmičari sinoć nastupili da bi se njima manipulisalo da bi prošao tvoj favorit, nego da ih realno oceniš. Ne volim sabotiranje, nije kul", poručila je Mahrina na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: