Život

Nedelja, 03.03.2024.

19:28

Nova odluka kraljevske porodice razbesnela britansku javnost

U prethodnim danima su svi bili usmereni ka kraljevskoj porodici i zdravstvenom stanju njenih članova.

Izvor: B92

Nova odluka kraljevske porodice razbesnela britansku javnost
Foto: Profimedia

S obzirom na to da se kralj Čarls oporavlja od raka, princeza Kejt Midlton već dugo se ne pojavljuje nakon operacije abdomena, te se o njoj ne zna ništa, a za princa Vilijama se još uvek ne zna zbog čega izostaje sa važnih događaja, svi pomno prate svaki korak kraljice supruge Kamile.

Kako prenosi The Sunday Times, i Kamila je rešila da se odmori od kraljevskih obaveza, tako da će tek 11. marta biti na obeležavanju Dana Komonvelta.

Kraljevsku porodicu će predstavljati princeza Ana i princ Edvard, a mnogi ne kriju bes na društvenim mrežama. Naime, ljudi se bune zbog čega je Kamili neophodan odmor.

"Kamila ide na odmor na nedelju dana jer je imala 13 obaveza i iscrpljena je", "Posle samo 43 slobodna dana od početka godine, Kamila uzima odmor", "Išla je na nekoliko žurki i dobrotvornih događaja, nadam se da nije preumorna"... neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: