Hrvatska favorit za pobedu na Evroviziji: Evo na kom mestu je Srbija

Iz dana u dan menjaju se favoriti za pobednika na ovogodišnjoj Evroviziji koja će se održati u maju u Malmeu u Švedskoj.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.03.2024.

12:58

Hrvatska favorit za pobedu na Evroviziji: Evo na kom mestu je Srbija
Foto: ATAImages/Antonio Anhel

Sinoć je odlučeno da će Teya Dora sa pesmom "Ramonda" predstavljati Srbiju na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pesmu.

Hrvatski predstavnik ove godine je Baby Lasagna sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Na sajtu eurovisionworld.com na kom se iz minuta u minut glasa za favorite, Baby Lasagna se trenutno nalazi na samom vrhu. Prema trenutnim rezultatima smatra se da će Hrvatska ove godine odneti pobedu na najprestižnijem muzičkom takmičenju.

Odmah nakon njega slede Ukrajina i Italija.

Srbija se nalazi tek na 23. mestu na listi favorita. Nastavićemo da pratimo da li će dolaziti do promena na kladionicama i listama koje predviđaju pobednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: