Uhapšena ćerka poznatog glumca

Sestra slavne manekenke Hejli Biber, Alaia Boldvin, privedena je u subotu uveče, nakon bizarnog incidenta, preneo je Pejdž siks.

Život

Izvor: B92

Subota, 02.03.2024.

13:28

Uhapšena ćerka poznatog glumca
Foto: Profimedia

Naime, ćerka glumca Stivena Boldvina završila je u policijskoj stanici u Džordžiji, nakon svog nedoličnog ponašanja, kada je bacila iskorišćeni tampon na radnicu bara u kojem je bila.

Ona je privedena zbog napada, nanošenja teških povreda i kaznenog upada, prema policijskom izveštaju koji je objavio Pejdž siks.

Snimci sa sigurnosnih kamera pokazuju Alainu kako upada u zaključani wc za zaposlene i pita radnicu može li da iskoristi toalet kako bi promenila tampon.

Nakon što je radnica to dozvolila, a Alaia obavila svoje, radnica je pokušala da uđe.

"Nekoliko minuta kasnije kada je radnica ponovno ušla u toalet, ona je izvadila svoj tampon i bacila ga na zaposlenu. Tada je uskočilo obezbeđenje i udaljilo je iz kluba", stoji u izveštaju.

Ipak, Alaia je ispričala drugačiju verziju priče, naglasivši da je ona "nasilno udaljena iz kluba".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: