Život

Subota, 02.03.2024.

12:55

Milionski pregledi, hiljade komentara: Da li Jutjub ukazuje na pobednika PZE? VIDEO

Nakon dve polufinalne večeri, večeras se konačno održava finale takmičenja Pesma za Evroviziju, posle kojeg ćemo konačno znati ko će predstavljati Srbiju u Malmeu.

Izvor: B92

Milionski pregledi, hiljade komentara: Da li Jutjub ukazuje na pobednika PZE? VIDEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da je mnogo nagađanja o tome ko bi trebao da ponese titulu najboljeg, koji će otići u Malme,mnogo je onih koji pobedu prognoziraju Anđeli Ignjatović Breskvici sa pesmom "Gnezdo orlovo". Međutim, kladionice, ali i sajt koji prati sva dešavanja vezana za Evroviziju govore drugačije.

Ipak, po mnogima je Jutjub najmerodavniji, a on, odnosno, zvanična Jutjub stranica "Pesma Evrovizije" kaže da ubedljivo vodi Breskvica. Naime, Breskvica, koja je zauzela 1. mesto na trendingu, ubedljivo vodi sa 1,392,385 pregleda. Iza nje, odnosno, na drugom mestu je Konstrakta, koja ima 505,268 pregleda. Na trećem mestu, iako sajt Eurovisionworld govori drugačije, nalazi se Teya Dora, sa 417,332 pregleda.

Finale počinje u 21 čas, a sva dešavanja možete pratiti na b92.net blogu, koji će vas iz minuta u minut obaveštavati o svemu što se dešava kako ispred kamera, tako i iza njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: