Džodi Foster umalo izgubila život VIDEO

Na gotovo svakom snimanju serije ili filma dolazi do nepredviđenih situacija koje glumce mogu koštati života. Džodi Foster je to doživela čak dva puta.

Život

Izvor: B92

Subota, 02.03.2024.

09:59

Džodi Foster umalo izgubila život VIDEO
Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nedavno je na platformi HBO Max i na HBO kanalima prikazana poslednja, šesta epizoda četvrte sezone serije "Pravi detektiv". Odmah nakon toga, potvrđeno je i snimanje pete sezone.

Glavnu ulogu u četvrtom delu, šeficu policije na Aljasci, igra Džodi Foster, koja je u intervjuu za magazin GQ otkrila da se umalo udavila snimajući scenu u kojoj propada u more, nakon što led ispod nje pukne.

"To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki rezervoar za vodu. Moje čizme i jakna su bile teške, sve na meni me je opterećivalo, a ja sam morala da upadnem u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smela da nosim kontaktna sočiva, tako da ništa nisam videla", otkrila je glumica te dodala:

"Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim. Kako su me odeća i obuća opteretili nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su povikali "Rez", ronilac je morao da dođe do mene i da me izvuče na površinu, jer ja nisam mogla da pronađem deo gde je trebalo da izronim. Užasno sam se uplašila".

Pored ovog peha, glumica je imala još jedan, i to na snimanju svog prvog filma. Naime, i tada joj je život "visio o koncu", tačnije, zbog nezgode na snimanju takođe je mogla da završi kobno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: