MasterChef Srbija: Takmičari u novom izazovu moraju da koriste glavni sastojak svakog jela - ljubav

Nova epizoda najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua na programu Prve televizije u četvrtak, 29. februara tačno u 20.55.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

14:50

MasterChef Srbija: Takmičari u novom izazovu moraju da koriste glavni sastojak svakog jela - ljubav
Printskrin/ TV Prva

Kada su takmičari prvi put ušli u MasterChef kuhinju bilo ih je šesnaestoro, sada, dva meseca kasnije, u igri za prvo mesto i novčanu nagradu od 50.000 evra ostalo ih je osmoro!

Takmičari su postali prava porodica. Zajedno žive, vežbaju, uče, i kao što to obično biva u svakom sličnom šouu, rađaju se nova i snažna prijateljstva, dok ima i onih koji se manje vole, i tu su jedino da se bore za mesto prvog srpskog MasterChefa!

“Mnogi kažu da je za najbolje jelo dovoljan samo jedan sastojak, a to je ljubav. Kada kuvamo za nekog bliskog ili nekog iz porodice to se vrlo često dešava, te onda čak i najobičnije jaje, kad napravimo sa ljubavlju, ima nekako drugačiji, bolji ukus”, ovim rečima sudija Nenad Atanasković “otvara” novi izazov u 21. epizodi takmičenja.

Pored kutije iznenađenja koje takmičare čeka u njihovim kuhinjskim stanicama, tu je još jedno iznenađenje – takmičarima puštaju video poruke članova njihovih porodica.

Takmičari će tek tada biti u pravom stanju da učestvuju u novom zadatku, a o čemu je reč, saznaćete u novoj epizodi “MasterChef Srbija” u četvrtak, 29. februara u 20.55!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: