Favorit iz senke? Njen nastup na PZE posebno privukao pažnju, komentari se nižu VIDEO

Nakon prvog polufinala Pesme za Evroviziju, osmoro takmičara plasiralo se u finale, gde će se boriti da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Malmeu. Među njima je i Hristina Vuković, sa kompozicijom “Bedem”.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2024.

19:34

Favorit iz senke? Njen nastup na PZE posebno privukao pažnju, komentari se nižu VIDEO
Ata images/ Antonio Ahel

Ova kantautorka privukla je veliku pažnju i gledalaca i medija nakon efektnog nastupa, a nakon što je prošla u finale, o njoj se još više priča. Sama je pisala tekst i muziku, dok je u izradi pomogao i Andreja Stojić, član “Nevernih beba”.

Zbog zanimljivog kostima, ali i efektnog nastupa, Hristina je i te kako prvukla pažnju, te, bi sudeći po reakcijama nakon prve takmičarske večeri, ona mogla da se nađe u konkurenciji za visok plasman na takmičenju. Neke je podsetila i na prošlogodišnju pobednicu Evrovizije, Lorin, a na društvenim mrežama korisnici navode da je upravo ona "iznenađenje večeri". Nakon nastupa, Hristina je rekla da je veoma zadovoljna svojim predstavljanjem i nije krila oduševljenje u bekstejdžu.

“Mnogo mi je drago da su ovakve reakcije. Ovo je višenedeljni rad mog tima i mene”, kazala je Hristina novinarima nakon nastupa.

Istakla je da su njene pesme inspirisane ličnim iskustvima.

"Uvek je to inspiracija, ta stanja između bliskosti i otuđenosti u Kojima se često nalazimo“, navela je ona.

Dodaje da bi o svakom takmičaru imala šta da kaže jer su se svi istakli u određenom segmentu. Inače, Hristina je poreklom iz Crne Gore, a publika ju je prvi put upoznala u takmičenju "Iks faktor". Prvu pesmu izdala je 2014. godine. Prošle godine objavila je prvi solo album "Bedem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: