Adel otkazuje koncerte zbog lošeg zdravstvenog stanja

Adel je objavila da odlaže preostalih deset koncerata svog projekta u Las Vegasu jer se bori sa zdravstvenim problemima.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Sreda, 28.02.2024.

16:13

Adel otkazuje koncerte zbog lošeg zdravstvenog stanja
Foto:EPA/ VICKIE FLORES

 

 "Nažalost, moram da se opustim i odmorim od svojih koncerata u Vegasu“, napisala je ona na svom Instagram nalogu.
 
"Bila sam bolesna pre i tokom cele pauze. Nisam imala priliku da se oporavim pre nego što je nastup nastavljen, a sada sam ponovo bolesna, što nažalost utiče na moj glas", objasnila je pevačica.
 
Njen doktor je doneo odluku da otkaže nastupe kako bi sačuvao glasne žice.
 
Pevačica je svojim pratiocima poručila da ih voli, da će joj nedostajati i da joj je žao zbog otkazivanja. Njeni verni fanovi su je podržali.
 
"Posle 80 nastupa zaslužujete pauzu“, "Taj anđeoski glas mora da se vrati, čuvajte se“, neki su od komentara.

  

Podsetimo, ovo nije prvi put da Adel otkazuje ili odlaže svoje nastupe u Vegasu. Pre dve godine je u suzama na Instagramu doprla do svojih fanova, emotivno objašnjavajući zašto neće moći da održava koncerte jer njen šou nije bio spreman.
 
Inače, Adel je svoju emisiju pod nazivom "Vikendi sa Adel" započela u novembru prošle godine. Nastupala je u Cezarovoj palati u Las Vegasu i zaradila veliku sumu novca.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: