Šokantno: Rendgenski snimak bebe zaprepastio lekare VIDEO

U regionu La Libertad na severozapadu Perua, desetomesečna devojčica je završila u lokalnoj bolnici nakon što je njena majka, Marikarmen Sajami Rosas, primetila neobično ponašanje deteta. Nakon pregleda, lekari su odlučili da urade rendgenski snimak, a rezultati su ih ostavili u šoku.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2024.

13:49

Šokantno: Rendgenski snimak bebe zaprepastio lekare VIDEO
Foto: Shutterstock/PIJITRA PHOMKHAM

Na snimku je otkriveno da je dete progutalo krst koji se zaglavio u jednjaku. Ovaj incident izazvao je zabrinutost i zaprepašćenje, s obzirom na to da se radi o veoma maloj bebi. Lekari su naložili endoskopski postupak kako bi uklonili strani predmet iz tela deteta. Intervencija je izvršena 11. novembra, a naknadno je potvrđeno da je sve prošlo uspešno i da se dete dobro oseća. Srećom, beba nije bila životno ugrožena, prenosi Rojters.

U javnosti je objavljen snimak na kojem se vidi majka sa devojčicom, a lekar koji je vodio ovaj neobičan slučaj dao je izjavu o celokupnom događaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

6 min

Podeli: