Život

Četvrtak, 22.02.2024.

10:28

Holivudska glumica razbesnela sve: "Izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje" FOTO

Megan Foks je na udaru negativnih komentara po društvenim mrežama nakon jedne objave sa Tejlor Svift.

Izvor: B92

Holivudska glumica razbesnela sve:
Foto: Profimedia

Glumica koja je inače poznata po svom ekscentričnom ponašanju, Megan Foks, ovog puta je otišla korak dalje i navukla gnev čak i onih koji su je podržavali.

Ona se našla na jednom slavlju u društvu svog partnera Mašin Gan Kelija, a s njima su bili i Tejlor Svift sa svojim dečkom Trevisom Kelsijem. Megan je objavila zajedničku fotografiju, a opis ispod iste je mnoge razbesneo.

"O, moj Bože, pogledajte koliko drugačije ne izgledam. Ispostavilo se da je to bila samo mračna slika s mobilnog na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje. Ali, u stvarnosti izgledam kao jedna od onih super skupih realističnih silikonskih lutaka za seks koje se mogu nabaviti samo u Japanu", napisala je glumica.
To je bilo dovoljno da se komentatori obruše na nju, pa se Megan Foks ponovo našla na meti, svojom krivicom.

"U stvarnosti izgledaš kao 40-godišnjakinja i nemaš nikakve veze s lepim devojkama iz Ukrajine", "Kakvo razočaranje", "Jako je bezobrazno od tebe što tako govoriš o Ukrajinkama, baš si se pokazala", "Baš si jadna", "Princezo, šta ti se dogodilo?" i "Pretpostavljam da je ksenofobija prema istočnoj Evropi još uvek prisutna u Holivudu", "Je l' ovo namerno ili ni ne znaš šta si napisala?", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: