Dvostruka dobitnica Oskara je pre slave spavala u autu: "Osećam nostalgiju za tim danima"

Jedna od najvećih zvezda Holivuda imala je skromne početke.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2024.

20:47

Dvostruka dobitnica Oskara je pre slave spavala u autu:
Foto: Profimedia

Oskarovka Hilari Svonk (49) se nedavno osvrnula na početak karijere, priznavši da je spavala u kolima sa majkom Džudi kada je tek stigla u Holivud. Svonk se prisetila u novom intervjuu za Vol strit žurnal da je napustila srednju školu u Vašingtonu, posle druge godine u pokušaju da postane glumica u Los Anđelesu. Objasnila je da se njena majka u to vreme odvojila od oca Stivena.

"Stalno sam tražila posao. Kada nismo spavali u kolima, bili smo u kući mog novog prijatelja mojih godina, čija se porodica upravo iselila i pokušavala je da proda svoj dom“, priseća se ona.

"Osećam nostalgiju za tim danima" Džudi je tada našla posao sekretarice u Kaliforniji i iznajmili su garsonjeru. "Bila sam uzbuđena što živim svoj san", rekla je glumica i zatim se zahvalila majci koja joj je uvek bila najveća podrška.

„"Iako sam srećna što smo otišli ​​iz Los Anđelesa, povremeno, kada sam tamo na sastancima, vozim se ulicom u Pasadeni gde smo se mama i ja parkirale i spavale. Uprkos svemu, osećam nostalgiju za danima kada nismo imale ništa“, zaključila je ona.

Podsetimo, oskarovka i njen suprug Filip Šnajder postali su roditelji blizanaca u aprilu 2023. godine. Srećnu vest glumica je podelila na društvenim mrežama i otkrila da je rodila dečaka i devojčicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: