Život

Četvrtak, 08.02.2024.

09:54

Princeza pozirala za Plejboj: "Ovo bi se svidelo mom pradedi" FOTO

Nemačka princeza Ksenija Florens Gabrijela Sofi Iris pozirala je naga za Plejboj i tako je postala prva aristokratkinja koja se skinula za spomenuti magazin.

Izvor: B92

Princeza pozirala za Plejboj:
Foto: Profimedia

"Želim da pokažem da je svaka žena lepa takva kakva jeste“, rekla je 37-godišnja Ksenija, koja tvrdi da je povezana sa 1.000 godina starom nemačkom dinastijom Vettin.

"Iskreno, bila bih vrlo iznenađena kad bi moja drevna plemićka porodica kupila časopis, ali nadam se da će barem tolerisati ovaj moj potez."
Uverena je da bi njen prapradeda, poslednji kralj Saksonije, Fridrih Avgust III, odobrio njeno poziranje bez odeće.

"Svi kažu da je bio zabavan čovek pun ljubavi“, rekla je ona u intervjuu za Plejboj.

Princeza, koja je i pevačica, kolumnista i zvezda brojnih rijaliti programa, takođe je u iskrenom intervjuu za magazin otkrila da se zbog svoje titule stalno bori sa predrasudama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: