Život

Petak, 26.01.2024.

08:05

Robert de Niro progovorio o devetomesečnoj ćerki: "Ja sam 80-godišnji tata i to mi je super"

Glumac Robert de Niro progovorio je o svojoj devetomesečnoj ćerki Giji, koju je dobio u aprilu prošle godine sa devojkom Tifani Čen (65). Gija je glumčevo sedmo dete.

Izvor: index.hr

Robert de Niro progovorio o devetomesečnoj ćerki:
Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

"Ja sam 80-godišnji tata i to mi je super. Sve ono oko čega sam opsednut ili zabrinut jednostavno kao da nestane čim je pogledam. To je čudesno", ispričao je glumac u intervjuu za magazin AARP.

"Toliko je nežna, dovoljno je i samo da me pogleda. Sve posmatra, stvarno zanimljivo. Želim da budem tu koliko god mogu da uživam sa njom", ispričao je De Niro o malenoj Giji.

Podsećamo, slavni glumac postao je tata davne 1971. godine, kada su on i tadašnja supruga Dajan Abot dobili ćerku Drinu, koja danas ima 52 godine. Bivši par zajedno ima i sina Ralfa (47). Osim toga, De Niro ima blizance Arona i Džulijana (28) s bivšom devojkom Tuki Smit, kao i sina Eliota (26) i ćerku Helen (12) sa bivšom suprugom Grejs Hajtauver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: