Nakon što je otkrila da joj je kancer metastazirao, glumica pokazala kako izgleda: Svi su u čudu

Ubrzo nakon što je javnost saznala da se treći put razvodi, glumica Šenon Doerti (52) otkrila je da joj je rak, s kojim se bori već godinama i koji je u četvrtoj fazi, metastazirao i na mozak.

Život

Izvor: Žena.Blic.rs

Subota, 25.11.2023.

08:40

Nakon što je otkrila da joj je kancer metastazirao, glumica pokazala kako izgleda: Svi su u čudu
Foto: Profimedia

Sada je podelila novu fotografiju na Instagramu i ljudi su oduševljeni kako izgleda.

Ono što je mnoge zadivilo jeste njena neverovatna pojava iako joj je život u poslednje vreme servirao brojne tragedije. Šenon Doerti o svojoj bolesti svakodnevno izveštava pratioce na Instagramu, kojih broji više od dva miliona. Tako je nedavno otkrila i da je u januaru ove godine bila i na operaciji kako bi joj uklonili tumor na mozgu te je na Instagramu podelila snimak na kojoj se vidi kako razgovara s bolničkim osobljem pre operacije. Iako se Šenon smeje i šali na snimku, u opisu je otkrila da se jako boji.

"16. januar 2023. Operacija. Imala sam tumor u glavi koji sam želela da uklonim, a potrebna mi je bila i biopsija. Očito je da pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena od straha. Strah me je preplavio', otvoreno je priznala.

Podsetimo, Šenon se nedavno pridružila kolegama iz hit serije ‘Beverly Hills 92010’, na konvenciji posvećenoj devedesetima, a pažnju je privukla kad su je na pozornici toliko svladale emocije da je zaplakala. Naime, glumci su govorili na zajedničkom panelu, a Šenon je na kraju dobila aplauz od svojih kolega što ju je toliko dirnulo da je zaplakala.

"Hvala vam puno. Znate da volim stalno da plačem. Čini se da volim. Hvala vam", rekla je.

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma za svoje bližnje, kao da je pronašla pesmu koju želi da joj se peva i svira na poslednjem ispraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: