Život

Petak, 28.04.2023.

21:27

Transrodna influenserka ponovo šokirala: "Ići ću napred" VIDEO

Ako ste poslednjih dana ulazili na Instagram, TikTok i Tviter, niste mogli da ne primetite objave o Dilan Mulvani. Američka trans TikTok zvezda razbesnela je internet snimkom kako pleše u ženskim helankama, a sada se oglasila o brojnim negativnim komentarima na svoj račun.

Izvor: index.hr

Transrodna influenserka ponovo šokirala:
Foto: Profimedia

"Danas je 9610. dan otkako sam ljudsko biće. Pokušaću da izostavim pol iz ovoga, s obzirom na to da smo zbog njega tu gde jesmo. Nisam bila na društvenim mrežama nedeljama jer je mnogo toga rečeno o meni, od čega je većina daleko od istine. Čula bih svoje ime i ponekad nisam znala o kome pričaju", ispričala je influenserka u poslednjem videu koji je objavila na TikToku.
@dylanmulvaney

Love ya ❤️❤️

♬ original sound - Dylan Mulvaney
Dodala je da ju je podrška njenih pratilaca ohrabrila da se vrati na društvene mreže.

"Imala sam ludi deža vu. Kroz detinjstvo su me nazivali previše ženstvenom. Sada imam 26 godina i evo opet me prozivaju zbog istih stvari, ali ovaj put to čine drugi odrasli ljudi", opisala je.

"Bila sam sigurna da ću početi da verujem u ono što govore o meni"

"Ono sa čime se najviše borim je to što sam odrasla u konzervativnoj porodici i izuzetno sam privilegovana jer me još uvek jako vole. I odrasla sam u veri. Još uvek imam veru, koju trenutno stvarno pokušavam da zadržim", dodala je.

Dilan je navela kako smatra da je normalno biti frustriran nekim, ali da ne može shvatiti potrebu za dehumanizacijom i okrutnošću.

"Neugodno mi je čak i da kažem ovo, ali bila sam sigurna da ću početi da verujem u ono što govore o meni. Međutim, ići ću napred i verujem da ljudi koji poznaju mene i moje srce neće slušati tu buku", poručila je, između ostaloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: