Bio sa Pamelom 12 dana u braku: "Ostavio sam joj 10 miliona dolara, ona to ni ne zna"

Brak Pamele Anderson sa Džonom Pitersom možda je bio veoma kratak, ali on joj je ostavio ogroman novac u svom testamentu.

Život

Izvor: B92

Subota, 28.01.2023.

13:47

Bio sa Pamelom 12 dana u braku:
Foto: Profimedia

Bivša zvezda serije "Čuvari plaže" (55) bila je u braku sa filmskim producentom (77) samo 12 dana 2020. godine, a upoznali su se još 1989. godine.

Glumica je kasnije otkrila da se nisu "zakonito" venčali, ali, u svakom slučaju, njihova romansa nije trebalo da potraje, iako je Pamela ranije uveravala da "nema zle krvi" između njih dvoje.

Džon je sada otkrio da je ostavio 10 miliona dolara Pameli u svom testamentu u veoma slatkom gestu kojeg čak ni ona nije bila svesna do nedavno.

Za Varieti je rekao: "Uvek ću voleti Pamelu, uvek će biti u svom srcu. Ostavio sam joj 10 miliona dolara u testamentu. A ona to ni ne zna. To niko ne zna. Upravo to govorim prvi put sa tobom. Verovatno ne bi trebalo da to kažem. Znači, to je za nju, bilo da joj to treba ili ne"
Foto: Profimedia
Pamela je takođe imala samo reči hvale za Džona.

"On je sjajan i imao je ogroman uticaj na moj život", rekla je. "Volim ga do smrti."

Zvezda je upoznala mogula Džona u Plejboj vili na dan svog dolaska i počela da živi na njegovom imanju u Bel Eru.

Obasipao ju je skupom odećom, nakitom i automobilima, ali Pamela insistira da nikada nije pokušao da je zavede tokom tih ranih godina.
Foto: Profimedia
Nakon njihovog razlaza pre tri godine, kanadsko-američka manekenka je pojasnila da njihov 'brak' nije onakav kako su ga svi predstavljali.

Deleći izjavu preko svog Tviter naloga, napisala je: "Pamela Anderson nikada nije bila udata za Džona Pitersa – to je bio samo bizaran ručak."

"Nema "braka" nema "razvoda", dodala je.

Naravno, Pamela se 1995. godine udala za bubnjara benda Motley Crue Tomija Lija i bili su zajedno do 1998. godine, a u braku su dobili dva sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: