Život

Utorak, 20.09.2022.

16:00

Vrlo neprijatno; Kejt zaboravila na protokol sa Megan, morala da joj napravi mesta VIDEO

Snimak koji kruži na Tiktoku sugeriše da između Megan i Kejt i te kako ima napetosti.

Izvor: B92

Vrlo neprijatno; Kejt zaboravila na protokol sa Megan, morala da joj napravi mesta VIDEO
Foto:Profimedia

Na jučerašnjoj sahrani kraljice Elizabete došlo je do nesporazuma pri ​​raspoređivanju za sedenje u crkvi.

Naime, kako su primetili obožavaoci kraljevske porodice, u jednom trenutku je došlo do zabune i princ Vilijam, koji je prvi stigao do klupa, zaustavio je sina Džordža kako bi seo, ali Kejt Midlton očigledno nije shvatila šta se dešava i nastavila je da ide ka oltaru.

Vilijam joj je tada rekao da moraju čekati, a na snimku koji je počeo da se širi na Tiktoku možete videti kako je Kejt tada morala da stane i pomeri se zbog Megan kako bi vojvotkinja i princ Hari zauzeli svoja mesta, što su mnogi protumačili kao nezgodu.

Podsetimo, Megan i Kejt su u povorci iza kraljičinog kovčega hodale rame uz rame uprkos spekulacijama da nisu mogle da podnesu jedna drugu zbog porodičnih nesuglasica.
@unstoppablefaith56 That's right William!🥰#LikeAMonarch #fypシ #ForYouPage #queenelizabeth ♬ original sound - user5508330104226

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

10 h

Podeli: