"Bojim se da ne dobije PTSP" - supruga Aleka Boldvina zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje

Supruga Aleka Boldvina (63), Hilarija Boldvin (37) boji se da glumac ne razvije PTSP nakon što je slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins .

Život

Izvor: B92

Nedelja, 31.10.2021.

11:16

Foto: Profimedia

"Volim te i tu sam", napisala je Hilarija u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

Ranije u subotu Hilarija je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima. Bio je to prvi put nakon fatalne nesreće da su Boldvinovi razgovarali s novinarima.

Hilarija je tada odvezla svoju porodicu u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga.

"Dovela sam ga ovde jer moramo da oplakujemo smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam da ograničim PTSP", izjavila je Hilarija.

"Pogledate šta se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine", dodala je.

Otkrila je da se njen suprug oseća "užasno" i da su "pokušavali da nađu mirno mesto" kako bi ona mogla da se brine za njega.

"Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: