Život

Ponedeljak, 01.03.2021.

15:21

Princ Hari i Megan Markl prvi put bez dlake na jeziku: "Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?"

Izašla je dugo očekivana najava velikog intervjua u kom su princ Heri i Megan Markl otvorili dušu poznatoj voditeljki i njihovoj zajedničkoj prijateljici Opri Vinfri.

Izvor: B92

Princ Hari i Megan Markl prvi put bez dlake na jeziku:
Foto: Profimedia/FPA/CBS

"Samo želim svima da dam do znanja da nema teme koja je zabranjena", rekla je Opra Vinfri u insertu, a potom se obratila vojvotkinji od Saseksa: "Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?"

"Zvuči kao da je došlo do prelomne tačke", nastavlja Opra u napetoj najavi, a onda Hari u jednom trenutku odgovara: "Moja najveća briga bila je da se istorija ne ponovi".

Tom rečenicom Hari je aludirao na teror engleskih medija i smrt svoje majke.

Na kraju najave emisije, Opra Vinfri, koja je ujedno i komšinica Megan i Harija u Kaliforniji, govori kraljevskom paru: "Ovde ste rekli neke prilično šokantne stvari".
Foto: Profimedia/FPA/CBS
Koliko se iz najave vidi, u intervjuu, koji bi trebalo da bude emitovan 7. marta na kanalu CBS, Hari i Megan vodiće razgovor s Oprom zajedno, ali i svako od njih posebno.

U drugom foršpanu Hari govori o svojoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

"Znate, zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde i razgovaram s vama dok je moja supruga kraj mene, jer ne mogu ni da zamislim kako joj je bilo da prolazim kroz ovakvu situaciju svih tih godina", rekao je Hari govoreći o nepodnošljivom pritisku javnosti s kojim se Dajana suočavala.
Foto: Profimedia/FPA/CBS
"Zato što je za nas dvoje bilo neverovatno teško, ali barem imamo jedno drugo", rekao je Hari i Megan se s tim saglasila.

Princ Hari i Megan Markl ovim intervjuom prekinuće tišinu prvi put otkako su napustili britansku kraljevsku porodicu.

"Opra Vinfri će razgovarati sa Megan, vojvotkinjom od Saseksa, u širokom intervjuu, pokrivajući sve, od trenutka kada je Megan postala članica britanske kraljevske porodice, preko njenog braka i majčinstva, do filantropskog rada i načina na koji se nosi sa životom pod jakim pritiskom javnosti… Kasnije će se pridružiti princ Hari, koji će govoriti o preseljenju u Sjedinjene Američke Države, i o budućim nadama i snovima o svojoj proširenoj porodici', stoji u izjavi televizijskog kanala CBS koji najavljuje ovaj 90-minutni specijal koji će biti prikazan u udarnom terminu, prenosi "Jutarnji.hr".

Podsetimo, Hari i Megan, koji su nedavno objavili da očekuju drugo dete, odrekli su se svojih kraljevskih dužnosti zbog neslaganja s ostalim članovima porodice i suočavanja s ogromnom medijskom pažnjom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: