Brat Kim Džong Una na koncertu Erika Kleptona (VIDEO)

Britanski mediji su objavili da je stariji brati predsednika Severne Koreje viđen na dva koncerta Erika Kleptona u Londonu.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

16:46

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Po svemu sudeći Kim Džong Čol je veliki Kleptonov fan, jer je i ranije viđan na njegovim koncertima u različitim zemljama. Ovoga puta, Erik Klepton je svirao dva dana za redom u londonskom Rojal Albert Holu, a Čol je prisustvovao na oba koncerta.

Na snimku koji je u Londonu napravila jedna japanska televizija, vidi se Čol kako u kožnoj jakni i naočarima za sunce, uz pratnju telohranitelja i dame koja je slično obučena kao on, ulazi u Rojal Albert Hol.

Novinari su ih bombardovali pitanjima, ali nisu dobili nijedan odgovor.

Gotovo identična scena se desila na istom mestu sledeće večeri, na drugom Kleptonovom koncertu.

Novinar BBC-ja Simeon Paterson rekao je:

“Izgledao je kao svaki drugi Kleptonov fan, s tom razlikom da je bio okružen telohraniteljima...Koji očigledno nisu bili Kleptonovi fanovi i koji su delovali pomalo izgubljeno”.

Kim Džong Čol je viđen i na koncertima Erika Kleptona u Nemačkoj 2006. i u Singapuru 2011.

Južnokorejska agencija Jonhap javila je da je Čol odseo u Londonskom Chelsea Harbour hotelu u kome soba za jednu noć košta 3.290 dolara.

BBC je pokušao da proveri ovu informaciju u hotelu, ali su ostali uskraćeni za bilo kakav komentar.

Majk Meden koji je autor bloga North Korea Leadership potvrdio je da se radi o bratu predsednika Severne Koreje. On kaže da Čol ima 33 godine i da za njega važi da je “prijatna i ekstrovertna osoba, koja je lojalna svom bratu”.

Po njegovim rečima, Čol je jedno vreme u Severnoj Koreji bio zadužen za odeljenje koje se bavilo propagandom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: