Saznajte kako biste živeli da ste se rodili u nekoj drugoj državi

Na stranici "If It Were My Home" možete da proverite kako biste živeli da ste se rodili u nekoj drugoj državi.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2015.

20:25

Default images
Foto: Thinkstock

"Lutrija rođenja odgovorna je za dosta toga što čini vaš život. Da niste rođeni u zemlji u kojoj ste, kakav bi bio vaš život? Da li biste bili ista osoba?

IfItWereMyHome.com je način da shvatite život van svog doma. Uporedite životne uslove u zemlji u kojoj živite s onima u drugoj. Počnite odabirom regije na karti i krenite s istraživanjem", stoji u uvodnom objašnjenju na stranici.

Na primer, ovako izgleda poređenje sa životom u SAD-u:
Prinscreen
Znači, trošili bismo 15,9 puta više na zdravstveno, ali zato bismo imali 63,68 odsto manje šanse da budemo nezaposleni. Zarađivali bismo četiri puta više i živeli 4,54 godine duže, ali i imali šest puta veće šanse da se zarazimo HIV-om. Ovo je samo jedan od primera, a ukoliko želite da vidite kako bi izgledao vaš život u nekoj drugoj državi, to možete da saznate ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: