Uspeh kampanje za borbu protiv nasilja

Kampanja Fonda B92 i agencije Saatchi & Saatchi Beograd „Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ našla se na vrhu nedeljne Top 5 liste najboljih svetskih reklama portala Adforum.

Život

Izvor: Izvor: B92

Sreda, 22.05.2013.

17:41

Default images

Poznati i cenjeni američki portal Adforum koji funkcioniše kao platforma za promociju najboljih i najkreativnijih radova iz oblasti komunikacija je na vrh svoje Top 5 liste ove nedelje postavio viralni video pod naslovom„Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ koji su u sklopu kampanje za borbu protiv nasilja u porodici realizovali Fond B92, agencija Saatchi & Saatchi Beograd i Direct Media PR. Po prvi put jedna kampanja iz Srbije našla se na prvom mestu u konkurenciji najboljih radova iz celog sveta.

Pomenuti viralni video koji skreće pažnju na problem nasilja nad ženama je pre nešto više od 2 meseca objavljen na Youtube-u i izazvao je veliko interesovanje javnosti i medija, kako u Srbiji tako i van nje, dostigavši brojku od 5 miliona pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: