Preminuo Milan Laća Radulović

Prema saznanjima domaćih medija preminuo je tekstopisac Milan Laća Radulović (36) .

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2022.

14:10

Preminuo Milan Laća Radulović
Foto: ATAImages/Milan Maricic

Naime, Radulovića su pronašli u Tel Avivu na ulici, a Hitna pomoć je po izlasku konstatovala samo smrt, uzrok smrti za sada nije poznat. Otac tekstopisca i suprug pokojne Marine Tucaković. oglasio se za Telegraf i rekao:

"Laća je 12.12 prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu."

Laća je voleo svoju majku Marinu; U velikoj ispovesti svojevremeno otkrio: "Ja sam njen ubica"

Takođe, dodao je da "za sada nije poznato u kakvom je stanju Radulović", ali da se posebno zahvaljuje konzulu Dušanu Vujoviću.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je za domaće medije da je Radulović preminu. "Naša ambasada u Tel Avivu je dobila informaciju od Interpola da je, nažalost, vest o smrti Milana Radulovića tačna. Ambasada će pomoći u prebacivanju njegovog tela u našu zemlju. Izražavam najdublje saučešće porodici i prijateljima", rekao je Ivica Dačić za "Alo".

Laća je iskreno govorio o svojim porocima i životu: "Ja nisam bio oprezan"

Podsećamo, Marina Tucaković, Laćina majka, preminula je u septembru prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: