Život

Utorak, 20.09.2022.

16:00

Vrlo neprijatno; Kejt zaboravila na protokol sa Megan, morala da joj napravi mesta VIDEO

Snimak koji kruži na Tiktoku sugeriše da između Megan i Kejt i te kako ima napetosti.

Izvor: B92

Vrlo neprijatno; Kejt zaboravila na protokol sa Megan, morala da joj napravi mesta VIDEO
Foto:Profimedia

Na jučerašnjoj sahrani kraljice Elizabete došlo je do nesporazuma pri ​​raspoređivanju za sedenje u crkvi.

Naime, kako su primetili obožavaoci kraljevske porodice, u jednom trenutku je došlo do zabune i princ Vilijam, koji je prvi stigao do klupa, zaustavio je sina Džordža kako bi seo, ali Kejt Midlton očigledno nije shvatila šta se dešava i nastavila je da ide ka oltaru.

Vilijam joj je tada rekao da moraju čekati, a na snimku koji je počeo da se širi na Tiktoku možete videti kako je Kejt tada morala da stane i pomeri se zbog Megan kako bi vojvotkinja i princ Hari zauzeli svoja mesta, što su mnogi protumačili kao nezgodu.

Podsetimo, Megan i Kejt su u povorci iza kraljičinog kovčega hodale rame uz rame uprkos spekulacijama da nisu mogle da podnesu jedna drugu zbog porodičnih nesuglasica.
@unstoppablefaith56 That's right William!🥰#LikeAMonarch #fypシ #ForYouPage #queenelizabeth ♬ original sound - user5508330104226

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: