Kraljica bi odbila poslednju ponudu Harija i Megan Markl

Kraljica Elizabeta odbila bi ponudu princa Harija i Megan Markl da savetuju britansku kraljevsku porodicu o tome kako da postanu raznovrsnije radno mesto, navodi kraljevski komentator.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2021.

11:01

Kraljica bi odbila poslednju ponudu Harija i Megan Markl
Foto: Profimedia

Komentari su usledili usred vesti da kraljevska porodica planira da zaposli "cara raznolikosti", koji će se brinuti o tome da li se na dvoru zapošljavaju i poštuju pripadnici manjinskih grupa.

Prema Kejti Nikol, kraljevskom dopisniku "Veniti fera", američki kraljevski par "želi da bude uključen u diskusije" o reformi radnog mesta palate.

Govoreći za "Entertejnment tunajt" rekla je da bi Hari i Megan veoma želeli da budu uključeni u diskusije o tome kako palata može postati raznovrsnije radno mesto.

"Ali imam osećaj da se sve ovo rešava na dvoru", rekla je Nikol, aludirajući na to da u ovim slučajevima neće biti potrebe za spoljnim saradnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: