Tragična smrt ćerke rokera, porodica u šoku

Bubnjar metal benda Slipknot Šon Krahan, poznatiji kao "Klovn", suočava se sa velikim gubitkom u svojoj porodici.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.05.2019.

08:30

Tragična smrt ćerke rokera, porodica u šoku
Gabrijela levo, Šon, Šantal/Foto: Getty/Christopher Polk / Staff

On je objavio da je njegova 22-godišnja ćerka preminula. Šon je tu vest podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"Sa slomljenim srcem i najdubljom boli moram da vas obavestim da je moja najmlađa ćerka Gabrijela preminula u subotu 18. maja 2019", napisao je ispod ćerkine fotografije na Instagramu i zamolio medije da poštuju privatnost ožalošćene porodice.

Uzrok preranog odlaska 22-godišnje Gabrijele još nije poznat, prenosi Foks njuz (Fox news).
Krahan i njegova supruga Šantal uz Gabrijel imaju i ćerku Aleksandriju i sinove Gejdža i Simona, koji je na Instagramu podelio kako se oseća.

"Danas je najteži dan u našim životima. Zbunjen sam, ljut, tužan sam...jako, jako sam tužan. Gabri, jako mi nedostaješ, više od ikoga. Bili smo najbolji prijatelji, bili smo povezani, a sada te više nema. Volim te i znam da ćes to uvek znati", napisao je njen brat, a Aleksandrijja je napisala da je u "potpunom šoku zbog gubitka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: