Anđelina Džoli ima ovčije boginje (VIDEO)

Anđelina Džoli zbog bolesti neće prisustvovati premijeri svog novog filma "Unbroken" koja je zakazana za ponedeljak, 15. decembar u Los Anđelesu, prenosi AP.

Izvor: B92

Subota, 13.12.2014.

13:02

Default images

Iz kuće Universal Pictures je saopšteno da Džolijeva boluje od blagog oblika varičela (ovčije boginje) i da neće javno nastupati narednih dana kako bi promovisala film čiju režiju potpisuje.

Iz tog studija je saopšteno da će Džolijevu na premijeri predstavljati njen suprug Bred Pit i deca i dodaju da je poznata glumica dobro raspoložena.

Ona je svojim fanovima preko Jutjuba rekla da joj film mnogo znači i dodaje da će "sedeti kod kuće, češati se i misliti na njih".

Ne mogu da verujem, ovaj film mi toliko znači, ali takav je život šta da se radi", kaže poznata glumica u videu.

Vest o bolesti glumice se pojavila nekoliko dana pošto su u javnost izašli hakovani mejlovi producentske kuće Sony Pictures koji otkrivaju prepisku između kompanije i rešisera Skota Rudina koji nije imao lepe reci za Džolijevu.

Naime, Skot je u prepisci sa tom kompanijom glumicu nazvao "netalentovanim i razmaženim derištem".

U filmu "Unbroken" čija se radnja dešava tokom Drugog svetskog rata glavnu ulogu igra engleski glumac Džek O'Konel koji tumači lik Louisa Zamperinija.

Reč je o adaptaciji bestselera mlade književnice Laure Hilenbrand "Seabiscuit: An American Legend", priče o Zamperiniju, poručniku oružanih snaga za vreme Drugog svetskog rata. Taj ratni heroj pristupa vojsci posle ucešća na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: