Ponedeljak, 11.12.2023.

14:07

Užasan prizor iz pekare u centru Beograda: Pacovi šetaju u vitrini sa hranom FOTO

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kome se vidi kako pacovi šetaju u jednoj pekari koja se nalazi u Beogradu.

Izvor: B92

Default images

Snimak je objavljen na Instagramu, na stranici serbialive_beograd. Napisano je da se pekara nalazi u Kosovskoj ulici. Na osnovu snimka se zaključuje da pekara nije radila u trenutku kad su pacovi šetali. Jedan se nalazi u vitrini sa hranom, dok drugi stoji kod kase.

Brojni korisnici društvene mreže komentarisali su snimak. "Gratis proteini", "Da proveri kvalitet", "Dva kilograma komad", "Tu je najveći problem starost zgrada. Podrumi su puni pacova, spratovi puni migranata u iznajmljenim stanovima. A pacov je poznat po tome da je vrlo fleksibilan, tako da gde prođe glava, on prolazi ceo bez obzira na veličinu. Radila sam godinama upravo u toj firmi, pa i u tom lokalu, ono što mogu da kažem je da se vodi računa o higijeni, deratizaciji redovno, ali ovo je izvan ljudske moći. Na kraju svega, miševa i pacova ima u svakom prehrambenom objektu, pogotovo tamo gde ima brašna. Slika je užasna, to bez daljnjeg", samo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: