Slavni reper optužen za grupno silovanje 17-godišnje tinejdžerke

Prema novoj tužbi, slavin reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi, optužen je za grupno silovanje i seksualnu trgovinu nad 17-godišnjom tinejdžerkom.

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2023.

18:40

Slavni reper optužen za grupno silovanje 17-godišnje tinejdžerke
Foto: EPA/PAUL BUCK

Protiv jednog od najpoznatijih repera i milionera za tri nedelje podignute su četiri tužbe za sekslualno zlostavljanje, a usledile su nakon što je prva tužba rešena dogovorom između njegove bivše partnerke i Didija, pevačice Kasi.

Bivša partnerka ga je optužila za sekslualno i fizičko zlostavljanje, ali nije poznata kolika suma novca je rešila nesuglasice između bivših partnera.

Paf Didi je naredne dve tužbe koje su usledile demantovao putem svog PR-a, a četvrta je podneta Federalnom sudu na Menhetnu. Prema četvrtoj tužbi, Paf Dedi, njegov prijatelj Harv Pjer i još jedan muškarac čiji indentitet nije otkriven, drogirali su i silovali 17-godišnju devojčicu 2003. godine.

Pored tužbe, objavljena je i fotografija tunejdžerke kako sedi u njegovom krilu. Reper je u tom trenutku imao 34 godine. U tužbi se navodu da je 17-godišnjakinja doživela "ogromnu emocionalnu patnju i da se stidela zbog onoga što je doživela kao i da ju je to mučilo i remetilo njen emotivan život 20 godina", piše Pejdž Siks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: