Subota, 02.12.2023.

18:38

Džejmi Foks i dalje krije detalje o svom zdravlju: Prekinuo snimanje novog filma

Američki glumac Džejmi Foks još uvek se oporavlja od misteriozne zdravstvene komplikacije koja mu se dogodila pre sedam meseci, kada mu je pozlilo na snimanju filma “Back In Action”.

Izvor: cdm.me

Džejmi Foks i dalje krije detalje o svom zdravlju: Prekinuo snimanje novog filma
Foto: Profimedia

Iako se često pojavljuje na društvenim mrežama, izvor blizak glumcu navodi da on još uvek snosi posledice. Zbog toga je pauzirao snimanje novog filma i više ne vodi emisiju “We Are Family”.

“Njegovo povlačenje iz još jednog projekta zabrinulo je prijatelje da se nije oporavio tako dobro kao što svi misle. On se bori, ali je bio vrlo tajnovit o tome što se dogodilo, a ne priča ni o svom oporavku”, rekao je izvor za medije.

Iako je rekao da se oseća bolje i nestrpljivo čeka da se vrati na posao, izvori naglašavaju da mu ipak treba više vremena za oporavak.

Foks je, podsetimo, proveo nekoliko nedelja u rehabilitacijskoj ustanovi u Čikagu, koja je specijalizovana za moždane udare i traumatske povrede mozga, a trenutno ide i na fizikalne terapije.

Pojedinosti njegovog zdravstvenog stanja ostaju neotkrivene čak i bliskim prijateljima i porodici, i konstantno se ističe njegova želja za privatnošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: