Spremaće Božićnu večeru, ali zahteva od porodice da to i plati: 170 evra po osobi, skromno FOTO

Britanku Karlu Beluči (42) nazivali su "najomraženijom ženom u Britaniji", a sada je ponovo u centru pažnje. Ovoga puta razlog je bio to što je članovima svoje porodice naplatila hranu na božićnoj večeri koju je organizovala.

Izvor: B92

Subota, 02.12.2023.

08:32

Spremaće Božićnu večeru, ali zahteva od porodice da to i plati: 170 evra po osobi, skromno FOTO
Ilustracija, Shutterstock/ Ground Picture

Beluči je odlučila da rodbini naplati 170 evra po osobi jer smatra da treba da joj nadoknade muke koje je napravila da pripremi obroke za 15 ljudi.

„Nije jeftino nahraniti ljude, a potrebno je mnogo vremena da se pripremi lep obrok“, rekla je 42-godišnja Karla za Dejli mejl, koja obično ne prihvata nikakve kritike i govori onima koji se ne slažu sa njom. : "Gonite se, sa svim svojim dodatnim zahtevima!"
Beluči ima užu šestočlanu porodicu, koja uključuje njenog supruga Giu i njeno troje najmlađe dece - Tanišu (18), Džejdena (15) i Blu (12 meseci), i očekuje da će božićnoj večeri prisustvovati još devet rođaka, od kojih ona očekuje da joj plate unapred za raskošan obrok.

200 dolara uključuje kompletnu večeru gde je glavno jelo tradicionalna pečena ćurka i jednu čašu šampanjca. Svaka dodatna konzumacija alkohola znači - ponesite svoje flaše alkohola, kaže Beluči. Priznala je i da će bar deo novca od raskošne praznične gozbe uštedeti za sebe.

„Sve što radim je za profit i moja porodica to razume“, objašnjava ona. Međutim, nekoj rodbini se ta ideja možda „gadi” i zato neće doći, ali „ako žele kvalitet, moraju da plate”, kaže Beluči.

„Možda će naći jeftinija jela od mesa negde drugde nego kod mene, ali moja večera će biti mnogo elegantnija od toga. Ne bi im bilo jeftinije da odu u restoran ili hotel na božićnu gozbu, pa zašto bih ja ostala praznih džepova?", zaključuje preduzimljiva Karla.
Njeni gosti će takođe moći da slušaju božićni govor kralja Čarlsa jer će tokom gozbe biti uključena televizija, što se čini da Beluči kvalifikuje kao još jednu pogodnost. Sprovešće i strogi raspored - vrata svog doma otvoriće u 14 časova, a namerava da "sve izbaci i pošalje kući" u 22 sata.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Beluči nazivaju 'najomraženijom ženom u Britaniji'. Ova majka četvoro dece hvalila se 2020. da je potrošila 10.000 dolara na botoks i druge tretmane umesto da svojoj deci kupuje božićne poklone. Godine 2019. izazvala je gnev javnosti nakon što je priznala da je lažirala depresiju da bi uradila operaciju nosa o trošku poreskih obveznika. UK NHS je javno finansirao.

Okušala se i kao model na OnliFans-u, ali je odustala od toga 2022. godine, jer joj je to postalo previše "otrcano". Ranije ove godine, priznala je za britanski The Sun da je angažovala muške striptizete za rođendansku zabavu svoje ćerke tinejdžerke. Na njih je potrošila više od 700 dolara, a na rođendanskoj zabavi trebalo je da služe hranu samo u keceljama koje su im pokrivale 'muškost'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: