Utorak, 28.11.2023.

11:02

Megan Markl na sudu sa polusestrom: Traži joj novčanu odštetu, poznato i koliko

Megan Markl i njena polusestra Samanta Markl naći će se ponovo na sudu. Markl protiv Markl suđenje inicrano je tužbom zbog klevete.

Izvor: Žena.Blic.rs

Megan Markl na sudu sa polusestrom: Traži joj novčanu odštetu, poznato i koliko
Foto: Profimedia

Ključna u svemu je rečenica koju je vojvotkinja od Saseksa izgovorila u emisiji Opre Vinfri 2021. gde je gostovala sa princem Harijem ubrzo nakon istorijskog Megzita. Traži se odšteta od 75.000 dolara. Iako je to TV gostovanje razlog koji se navodi u tužbi, problemi između Megan i Samante postojali su i ranije.

Megan Markl je u intervjuu kod Opre Vinfri rekla da je "odrasla kao jedinica". Samanta Markl tvrdi da je izjava da je polusestra ne poznaje kelvetnička i traži za to navedeni iznos novca.

Samanta smatra da je Megan time želela da prikrije svoju lažnu priču o tome kako je od siromašne devojke stigla do bogatstva.

Sudija je odbacio tužbu Samante Marlk u martu, ali je tužba podneta narednog meseca. Megan markl je u maju zahtevala da se odbaci i taj papir, i taj njen zahtev se i dalje razmatra.

Prema odluci od 14. novembra ove godine, sudija je odredio da će se Megan i Samanta naći pred sudom u novembru 2024. uz obavezne lične sastanke.

S obzirom na to da o građanskoj parnici, Megan Markl nema obavezu da se pojavi na suđenju na Floridi. Njen advokat nije komentarisao ovakav razvoj događaja. Samanta i Megan: Istorija porodičnih problema

Samanta Markl je najstarija ćerka Tomasa Markla, oca Megan Markl. Otkako se Megan 2017. verila sa Harijem, ona je dala brojne intervjue. Prema njenim rečima, bila je veoma bliska sa polusestrom tokom njihovg odrastanja, pomagala joj je oko domaćih zadataka i vodila u tržne centre.
Foto: Profimedia
Kada se Megan Markl koja planira selidbu sa Harijem posvetila glumačkoj karijeri, udaljila se od polusestre, a 2016. prestale su da se viđaju, iako nije bilo negtivnih emocija prema njima, tvrdi Samanta.

"Nažalost, nakon što je Megan upoznala Harija i počela da se zabavlja sa princem, postala je neprijateljski raspoložena prema Samanti, kao i prema svom polubratu i ocu, otuđila se od Samante", piše u tužbi.

U svojoj prvoj verziji tužbe Samanta je rekla da ju je Megan namerno oklevetala pružajući podatke autorima knjige "Finding Freedom", za koje ona kaže da su lažni.

Među takvim podacima bila je i rečenica Megan Markl da je Samanta napustila srednju školu. Ovakvih detalja nema u novoj tužbi već je fokus na intervju sa Oprom Vinfri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: