Ponedeljak, 21.11.2022.

11:54

Bil Gejts priznao: "Pio sam vodu iz septičke jame"

Bil Gejts je priznao kako je svojevremeno radio neka "čudna sr*nja", poput ispijanja vode iz septičke jame.

Izvor: index.hr

Bil Gejts priznao:
Foto: Profimedia, UPI

Milijarder je na svom profilu na Linkedinu povodom Svetskog dana WC-a u subotu napisao kako je svojevremeno pio pročišćenu vodu nastalu iz fekalnog mulja, i to dok je gostovao kod Džimija Felona. Reč je o testnoj vodi iz Gejtsove kompanije Omniprocessor, koja kanalizacijsku vodu pretvara u čistu i pitku.

"Napravio sam neka čudna sr*nja tokom godina, pio sam vodu iz septičke jame s Džimijem Felonom, delio sam pozornicu sa staklenom cevi punom ljudskog izmeta i osetio miris toaleta...Ove su ludorije izazvale smeh, ali moj je cilj uvek bio da navedem ljude da se brinu o problemu koji pogađa 3.6 milijardi ljudi, o lošim sanitarnim uslovima", poručio je Gejts i potom naglasio:

"Zahvaljujući naučnicima i inženjerima iz celog sveta približavamo se novim rešenjima koja će sprečiti bolesti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: