Kraljica Elizabeta "stalno na kriznim sastancima" zbog intervjua

Britanska kraljica Elizabeta II ne prestaje da radi na poboljšanju reputacije svoje porodice nakon intervjua princa Harija i njegove supruge Megan Markl.

Izvor: B92

Sreda, 17.03.2021.

16:52

Kraljica Elizabeta
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako ona, navodno, nije gledala intervju, pomoćnici Bakingemske palate su je temeljno informisali o tvrdnjama koje su Hari i Megan izneli u vezi s kraljevskom porodicom.

"Od intervjua, kraljica jedva da je imala vremena za sebe, jer je bila na stalnim kriznim sastancima", rekao je izvor britanskim medijima, prenosi US magazin.

Otkriva i da je kraljica "uvek bila blagog stava prema Hariju i pazila je na njega, pa je neverovatno povređena i šokirana što je do toga došlo".

"Pokušava da bude razumna i stvari sagleda iz Harijeve perspektive, ali teško je prihvatiti navode koje su izneli princ i Megan. Intervju je 'razorio' kraljevsku porodicu", rekao je izvor, piše portal Kliks.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: