Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vreme neću trošiti na bele ljude

Samo nedelju dana nakon što je objavila da je prešla u islam, kao i da je promenila ime u Šuhada, irska pevačica Šinejd O'Konor je ponovo šokirala svet svojom rasističkom izjavom.

Izvor: B92

Sreda, 07.11.2018.

21:05

Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vreme neću trošiti na bele ljude
Foto: Youtube Printscreen

Pevačica, najpoznatija po verziji pesme “Nothing Compares 2 U“ iz 1990. godine, na svom nalogu na Tviteru je objavila da vreme neće trošiti na bele ljude.

“Jako mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi moja duša mogla da oseti nešto tako. Ali zaista više nikad ne želim da provodim vreme sa belcima ne-muslimanima. Ni na tren, ni zbog jednog razloga. Odvratni su”, napisala je Šinejd, sada Šuhada.

Njen status je izazvao buru komentara na internetu, te su joj kritike uputili i muslimani i hrišćani.

"Odvratna si", "Kako možeš da izjaviš tako nešto", "Razočarali si nas", samo su neki od komentara koji su preplavili njen profil. Pevačica se ipak nije ovde zaustavila, te je u sledećem tvitu napisala kako je zanima da li će njenu objavu Tviter cenzurisati.

"Baš me zanima da li će Tviter ovo zabraniti kada dopušta ljudima poput Trampa i Milbanka da bacaju satansku prljavštinu čak i na moju zemlju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: