Radi kao obezbeđenje u svingerskom klubu: Ono što je doživeo nema ni na filmu

Svingerski klubovi sve češće se otvaraju širom sveta, a "svinger policajac" je postalo sve češće zanimanje.

Život

Izvor: Žena.Blic.rs

Četvrtak, 07.12.2023.

08:42

Radi kao obezbeđenje u svingerskom klubu: Ono što je doživeo nema ni na filmu
Ilustracija, Foto: djrandco/Shutterstock

To su zapravo obučeni članovi osoblja koji nose posebnu uniformu čiji zadatak je da pazi na dobrobit gostiju. Radi se o ljudima iz Velike Britanije čiji posao je da nadgledaju goste tokom vrućih intimnih zabava u svingerskim klubovima.

Kažu da, ukoliko neko pravi probleme ili se ne pridržava unapred određenih pravila, imaju ovlašćenje da ga izbace iz svingerskog kluba. Sada su rešili da podele svoja iskustva sa javnošću. Jedan od njih, poznat samo kao Aleks, najčešće se, kaže, susreće sa gostima kluba za svingere, koji prelaze neke granice i dogovore.

"Na primer, izbacio sam jednog tipa zbog pokušaja da inicira ceo odnos iako je dogovor bio samo oralno zadovoljstvo. Devojka je rekla: 'Ne!', a on ju je uhvatio za kosu i nastavio s oralnim zadovoljstvom pa opet pokušao da ide dalje od toga. To je bilo očgledno kršenje dogovora", prisetio se i dodao da se žena tresla od šoka.

"Njegovo objašnjenje, koje sam mnogo puta čuo, bilo je to da ga je ona 'gledala na određeni način i pogledom pozivala da nastavi'. Međutim, vizuelni znakovi nikad ne mogu da se računaju kao pristanak", pojasnio je.

Dodao je i kako je jednom morao da izbaci drugog muškarca jer je zgrabio ženu za kosu dok se ona 'igrala sa drugom ženom'.

Njegova koleginica, poznata samo kao Mia, nadovezala se kako je jednom izbacila muškarca jer je posmatrao grupu devojaka koje su se 'igrale'.

"Njihova igra ga je toliko uzbudila da je prišao i gledao. Prišla sam mu i rekla vrlo ljubazno: 'Shvatam da je ovo stvarno uzbudljivo za tebe, ali to nije lepo ponašanje'. Odgovorio je da mu je taj prizor ulepšao dan", ispričala je Mia.

Prisetila se još jedne privatne zabave na kojoj je probleme pravio mlad i otmen dečko.

"Samo je išao naokolo i svaki put kad bi se neka devojka sagnula, udario bi je jako po zadnjici. Potrčala sam prema njemu i povikala: "Ovde nisi dobrodošao" opisala je taj slučaj.

Profesionalni svinger nadzornik

O svom iskustvu progovorio je i Rič koji kao profesionalni svinger nadzornik radi već šest godina. On je pojasnio kako zapravo često nema jasnih znakova problema, već on uglavnom prekida scene na osnovu osećaja. Opisao je seansu gde je dogovor bio vezivanje i udaranje po zadnjici.

"Ženin govor tela delovao je "drveno", a lice joj je bilo bezizražajno i činilo se da se bolno trgla od njegovog udarca. Muškarac je izvadio kondom, što mi je nagovestilo da želi nešto više. U tom trenutku sam prišao i zamolio ga da prestane jer se činilo da osoba s kojom se igrao nije reagovala na način koji bih to obično očekivao. Postao je agresivan, ali je pristao da se udalji", ispričao je Rič.

Ta žena mu je ispričala kako nije imala nikakvih ranijih iskustava u ovakvim klubovima. Pristala je na taj angažman samo zato što je on na nju vršio pritisak. Napomenula je da se nije tako s njim dogovorila, a o intimnom kontaktu pogotovo nije bilo govora.

"Pozvao sam obezbeđenje da izbace tog muškarca. Koliko god bi prekidanje nekoga u akciji moglo da bude ometajuće, radije po osećaju uradim to. Bolje i da pogrešim nego da ignorišem svoju zabrinutost kao preteran oprez i tako potencijalno zanemarim ozbiljno kršenje dogovora",zaključio je, a prenosi Daily Mail.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: