Zdravlje

Petak, 27.03.2020.

17:07

Kada ćemo dobiti vakcinu za kovid 19? VIDEO

Ko radi na lekovima i na vakcini i kakva su iskustva iz sveta?

Izvor: B92

Kada ćemo dobiti vakcinu za kovid 19? VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Detalje o tome kakvi se lekovi sada koriste u borbi protiv korone, ali i da li će biti nestašica lekova za hronične pacijente, saznaćete od dr Bojana Trkulje, direktora Udruženja proizvođača inovativnih lekova, u ovom video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: