Napitak od peršuna skida kilograme

Potreban vam je samo struk peršuna, limun i čaša vode i za pet dana ćete skinuti tri kilograma.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 24.06.2015.

16:45

Default images
Foto: Thinkstock

Ako želite da se za kratko vreme rešite viška kilograma, probajte sa jednostavnim prirodnim napitkom, koji je zdrav i efikasan u borbi sa mastima.

Potreban vam je samo struk peršuna, limun i čaša vode i za pet dana ćete skinuti tri kilograma, ukoliko se budete pridržavali pravila. A ona su vrlo jednostavna...

Peršun, koji je malokalorična namirnica, sitno iseckajte ili najbolje isitnite u blenderu, a limun iscedite i sve prelijte vodom. Ujutru, na prazan želudac, popijte ovaj sok i tako činite narednih pet dana, a potom napravite pauzu 10 dana. Nakon toga možete da nastavite "terapiju", ali istim tempom.

Napitak pomaže kod sagorevanja kalorija, hrani telo vitaminima i mineralima, a peršun poboljšava varenje i omogućava da se brzo oslobodite viška tečnosti u organizmu, pa ćete se osećaćati lepše i lakše. Zanimljivo je da ova travčica ima više vitamina C nego pomorandža, a 100 grama sadrži čak 4,2 miligrama gvožđa i 220 miligrama kalcijuma.

Izvor: novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: