Ponedeljak, 05.05.2014.

07:12

BG: U tri udesa petoro povređeno

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Default images

Dve ženske osobe lakše su povređene u udesu oko 01.00 čas na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca, rekla je Macura.

Žena stara oko 53 godine zadobila je modricu na čelu i razderotinu na nosu, a devojka stara 24 godine razderotinu ispod levog oka, istakla je Macura i dodala da su obe prevezene u Urgentni centar.

Mladić star oko 22 godine je u udesu oko 01.30 časova u Ulici Vojvode Stepe na Trošarini zadobio povrede glave i desne natkolenice, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

Dve žene, obe starosti oko 31 godine, povređene su u udesu oko 21 časa u Ulici Vladimira Popovića. Jedna žena je zadobila istezanje vrata, a druga isčašenje podlaktice, rekla je Macura i dodala da su povređene osobe prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 90 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, precizirala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

18 h

Podeli: