Šta je obeležilo ovu sezonu "Velikog brata"

U okviru pete sezone rialitija "VIP Veliki brat" imali smo prilike da vidimo dve propale romanse, jednu tuču, nekoliko dirljivih trenutaka i mnogo ogovaranja. Sve to se najviše isplatilo pobedniku, koji je osvojio 50.000 evra.

Izvor: B92

Sreda, 08.05.2013.

11:19

Default images

Glavnu ulogu u ovoj sezoni "Velikog brata" definitivno je imala Ava Karabatić, bar kada je reč o emotivnom aspektu. Smatrajući da će je simulacije seksa i romanse odvesti do pobede, prvo je bila sa Urošem, zatim sa Željkom, ali je na kraju ipak ostala sama.

Šou bi verovatno prošao u mnogo mirnijoj atmosferi da u kući nisu bile glavna svađalica Maja Nikolić i manipulatorka Vendi. Boban Stojanović je pokazao da ne treba osuđivati različitost, a Maja Volk da nisu bitne godine, već to koliko ste mladi duhom.

Gledaoci će pamtiti i izmotavanje blizanaca, tuču Nevene i Sindi, Topićeve emotivne epizode i, naravno, Milićevo pranje sudova.

Sada već legendarna tuča Nevene i Sindi bila je logična završnica verbalnog sukoba koji je trajao od prvog dana. Povod je navodno bio celulit, a u stvari činjenica da su obe ukućanke bile sa istim muškarcem.

Tokom snimanja spota "Harlem šejk", Željko je u kostimu veverice "zaskočio" Maju Volk, što je nasmejalo sve prisutne.

Pričajući o smrti svog trenera i bliskog prijatelja, kao i o neuspehu na Olimpijadi, Top se rasplakao u ispovedaonici.
Pošto Uroš nije pristao na njene igre, Ava je simulirala seks i sa Željkom. Blizanac je kasnije svima otkrio da je ona namerno pomerala jorgan i uzdisala.

Poslednji dan u kući "Velikog brata" protekao je u mirnoj atmosferi. Ukućani su ujutru uglavnom analizirali svoje i tuđe postupke tokom prethodnih šest nedelja, a kasnije su učestvovali u kvizu koji je pokazao koliko su se međusobno upoznali. "Veliki brat" je čitao pitanja, dok su finalisti ispisivali odgovore na tablama. Pitanja su se ticala svih ukućana - kako se Aneta preziva, koji fakultet je završio Žarko i slično.

Izvor: blic.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: