Tehnopolis

Nedelja, 05.05.2013.

16:16

Microsoft najavio Xbox Fusion?

Microsoft svoju novu konzolu planira da nazove Xbox Fusion, ako je verovati poslednjim informacijama koje dolaze iz te kompanije.

Izvor: klix.ba

Default images

Oni su registrovali nekoliko veb domena koje sadrže ovaj naziv, uključujući i XboxFusion.com, XboxFusion.info i XboxFusion.biz.

Kompanija je ranije osigurala domene povezane sa nazivima Xbox 8 i Xbox Next, ali nije zatražila nikakve registracije povezane sa nazivima Xbox 720, Xbox Infinity, Xbox Durango ili Xbox Infinite, koji su se smatrali potencijalnim imenima naslednika igraće konzole Xbox 360.

Microsoft je nedavno zvanično najavio planove da svoju novu konzolu predstavi 21. maja. Konzola i njene mogućnosti biće predstavljen na događaju u maju, ali će spisak igara biti otkriven na sajmu E3 u junu.

Novi Xbox je opremljen Kinect 2.0 3D tehnologijom i Xbox TV-jem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: