Tehnopolis

Utorak, 30.04.2013.

17:53

Apple: Loše vesti za pušače

Kompanija Apple odbila je da popravi kompjuter jednoj klijentkinji, iako je uređaj bio pod garacijom, jer je kvar bio izazvan duvanskim dimom.

Izvor: Tanjug

Default images

Naime, Eplov serviser odbio je da ukloni kvar nakon što je u kompjuteru pronašao tragove katrana i duvana, pozivajući se na zakon o bezbednosti i zdravlju na radu.

Kada je vlasnica pokvarenog kompjutera pokušala da serviseru objasni da ona sama ne puši, već da deli stan sa pušačima, odgovoreno joj je da i "pasivno pušenje šteti elektronskim uređajima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: