Tehnopolis

Četvrtak, 07.06.2012.

09:03

Stigla nova Foursquare aplikacija

Veliki redizajn Foursquare aplikacije stigao je danas za Android i iOS korisnike.

Izvor: B92

Default images

Već pri prvom startovanju aplikacije shvatićete da je ovo nešto više od običnog apdejta.

Dočekaće vas pregledniji interfejs, sa samo tri taba na dnu, to jest vrhu kod Androida, i diskretnim dugmetom za čekiranje u gornjem desnom uglu.

Korisnički profil sada je organizovan u okviru pločica (tiles), a jedna od novih funkcionalnosti je mogućnost da "lajkujete" mesto ili nečiji tip, na primer, i to tapom na srce (kao na Instagramu).

Pored toga, aktivnosti vaših prijatelja sada ćete moći i da komentarišete.

Ipak jedna od najvećih promena je u okviru Explore taba, jer će vam sada preporuke biti servirane u zavisnosti od doba dana, vaših i aktivnosti vaših prijatelja i drugih faktora.

BlackBerry aplikacija takođe bi uskoro trebalo da dobije novi redizajn, najkasnije u narednih par nedelja, a ukoliko ste iOS korisnik potrebna vam je verzija 5.0 ili novija kako biste preuzeli novu verziju aplikacije.

Aplikacija u slučaju iOS-a i Androida biti dostupna na svim jezicima, kažu iz Foursquarea, a tokom dana će postajati dostupna korisnicima širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

14 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

17 h

Podeli: