Tehnopolis

Sreda, 11.04.2012.

15:49

Velike promene na Google Plusu

Google već neko vreme radi na tome da objedini svoje servise, odnosno iskustva korisnika na svakom od njih.

Izvor: B92

Default images

Zbog toga, Google danas predstavlja novu, "funkcionalniju i fleksibilniju" verziju Google Plusa.

Umesto statičnih ikona na vrhu sada se nalazi dinamična traka aplikacija, a korisnici mogu prevlačiti aplikacije i poređati ih kako žele. Pored toga, mogu i prikazati ili sakriti neke od aplilkacija prevlačeći ih u More odeljak.
Photo: Google
Među novinama su i fotografije u punom formatu, a Google + Hangouts dobio je svoju stranu.

"Fokusirajući se na vas, ljude do kojih nam je stalo, i stvari koje vas zanimaju, unaprediđujemo sve one opcije koje ste već zavoleli, od pretrage i mapa, do Gmaila i Youtubea. Današnjim fundamentalnim promenama idemo još bržim korakom ka jednostavnijem i lepšem Googleu", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Novi Google Plus korisnicima stiže narednih dana, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pogledajte priloženi video ili potražite informacije na www.google.com/+/learnmore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: