Tehnopolis

Utorak, 13.03.2012.

15:19

Draw Something - rekordna popularnost

Aplikacija Draw Something nova je popularna aplikacija za mobilne platforme. Postoji od 1. februara i već je preuzeta preko 20 miliona puta.

Izvor: B92

Default images

Draw something je igra nalik na Pictionary. Igra se sa prijateljima, a tako što dobijete reč na osnovu koje treba da nacrtate pojam, koji vaš prijatelj treba da pogodi. Pogađanje donosi nove poene, odnosno novčiće kojim možete dobaviti bolje alate za crtanje.

U prvih deset dana aplikacija je bila preuzeta preko milion puta, a do sada je preuzeta čak 20 miliona puta, prenosi Business Insider. Foursquare, na primer, postoji tri godine i ima manje preuzimanja od ove aplikacije.

Izvršni direktor kompanije koja stoji iza Draw Something aplikacije kaže da ima 12 miliona aktivnih korisnika, te da je najpopularnija aplikacija u 79 zemalja, a korisnici su do sada nacrtali preko milijardu crteža.

11. marta, kaže, on 3.000 crteža se nastajalo u sekundi.

Aplikacija je dostupna i za Android i iOS, i to i u besplatnoj varijanti i po ceni od 0,99 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: