Tehnopolis

Petak, 15.07.2011.

14:08

I Microsoft priprema društvenu mrežu?

Na adresi www.socl.com nedavno se, greškom, pojavio nacrt naslovne strane novog Microsoftovog projekta, koji je ubrzo sklonjen, a sada na istoj adresi stoji samo poruka.

Izvor: B92

Default images

"Hvala što ste svratili. Socl.com je interni projekat Microsoft research tima koji se greškom pojavio na webu. Nismo to želeli, časna reč", piše u poruci na sajtu.

Greška ili marketniški trik, servis naziva Tulalip nudi opcije povezivanja sa Facebook i Twitter nalogom, a u opisu projekta stoji "pronađite ono šta vam treba i podelite ono što znate jednostavnije nego ikada ranije".

Pretpostavlja se da se radi o nekakvoj mešavini društvenih mreža i pretrage, a iz Microsofta nisu bili raspoloženi da komentarišu ovaj projekat.

Google je pokazao da uprkos dominaciji Facebooka na polju društvenih mreža, i dalje ima mesta za nove ideje , a hoće li svoje mesto naći i Microsoft i kakav projekat sprema, verovatno ćemo uskoro saznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Region

Zaboravljeni porez se opet vraća

Zaboravljeni porez opet se vraća i to onaj na nekretnine. Iz Vlade Hrvatske ponovno stiže najava o njegovom uvođenju, a sve s ciljem da se smanje cene kuća i stanova koje su otišle u nebo.

10:26

11.7.2024.

1 d

Podeli: