Androidly - pametni sat na Androidu

Svi koji vole da koriste Android aplikacije na zglobu sigurno će biti zaintrigirani pametnim satom koji je predstavila kompanija Androidly.

Tehnopolis

Izvor: Cnet

Ponedeljak, 01.07.2013.

20:40

Default images

Sat, koji je razvio tim od 4 osobe iz Velike Britanije, dozvoljava korisnicima da instaliraju i koriste aplikacije i uživaju u Facebooku, Twitteru, Gmailu, Google mapama...iako aplikacije dizajnirane za Ice Cream Sandwich ili Jelly Bean uređaje sa većom rezolucijom nisu podržane.

Međutim u pitanju je jako mali broj aplikacija tako da je korisnicima ovog sata na raspolaganju i dalje na stotine hiljada aplikacija.

Sat poseduje ekran od 2 inča sa rezolucijom od 320x240 piksela, 256 megabajta memorije, kameru od 2 megapiksela, GPS i moguće ga je koristiti kao telefon.

Pokreće ga Android 2.2 i postoji mogućnost ubacivanja SD kartice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: