Samsung Galaxy Note8 će imati 8GB RAM-a, Note9 stiže sa 12GB?

Samsung Galaxy Note8 trebalo bi da bude predstavljen krajem avgusta, a internetom su nedavno počele da kruže i prve glasine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

10:20

Samsung Galaxy Note8 će imati 8GB RAM-a, Note9 stiže sa 12GB?
Foto: Gettyimages / Ilustracija

Galaxy Note8 bi tako trebalo da pokreće procesor Qualcomm Snapdragon 836, a telefon će na zadnjoj strani najverovatnije imati dvostruku kameru.

Izvor blizak kompaniji tvrdi i da bi novi Samsungov uređaj trebalo da stigne sa 8GB RAM-a, što je dvostruko više u odnosu na sadašnji model od 4GB.

Verzija od 8Gb navodno će nositi naziv "Emperor Edition" i biti dostupna samo na pojedinim tržištima, dok će kupci u ostalim delovima sveta morati da se zadovolje sa verzijom od 6GB.

Isti izvor tvrdi i da bi Galaxy Note9 trebalo da ima neverovatnih 12GB RAM-a, što znači da bi Galaxy S9 mogao da dođe sa 10GB RAM-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: